Er du barn eller ung?

JanusCentret hjælper børn og unge op til 18 år, som er seksuelt grænseoverskridende. Du kan også få hjælp, hvis du har seksuelle fantasier om børn.

Måske føler du, at du er ved at blive afhængig af at se på pornografiske billeder af børn på nettet? Måske har du selv været udsat for ting, der ikke er nemme at tale om?
Du kan ringe, sende en email eller skrive et brev. Se adresse og telefonnummer.

Hvem tager telefonen?

Hvis du ringer, kommer du til at tale med en rådgiver, som forstår din situation, og som hjælper dig. Rådgiveren er vant til at hjælpe børn og unge, der har problemer med seksualitet og grænser. Du behøver ikke være bange for at møde en afvisende reaktion. Til gengæld kan du få hjælp til at ændre din situation.
Du behøver ikke sige, hvem du er, når du ringer. Rådgiveren har tavshedspligt og er der for at hjælpe dig.
Du kan læse andre unges historier på brydcirklen.dk.

Er du over 18?

Hvis du som voksen har seksuelle tanker og fantasier om børn, kan du få hjælp på brydcirklen.dk

Anden hjælp

Har du brug for anden hjælp og rådgivning – f.eks. hvis du selv har været udsat for et seksuelt misbrug – har vi samlet en række links om behandling og rådgivning her.

Er du barn eller ung?

Har du brug for rådgivning, eller vil du bare vide mere om seksuelle overgreb, der er foregået mellem børn og unge, så læs mere her.


Læs mere »

Er du pårørende?

Er du pårørende til et barn eller en ung, der har udvist seksuelt grænseoverskridende adfærd, kan du læse mere her.


Læs mere »

Er du professionel?

Er du socialrådgiver, psykolog, lærer, pædagog eller plejeforælder - eller har du anden professional kontakt med børn og unge, kan du læse mere her.


Læs mere »